Grote rijkdom

Vorige week waren we eventjes in Nederland. Een bliksembezoek. We reizen wat af, deze zomer, en over twee weken zijn we er alweer. Steeds voor belangrijke familiegebeurtenissen, ditmaal om kennis te maken met de jongste kleinzoon(s).

mobiel De familie heeft zich namelijk behoorlijk uitgebreid dit jaar. We hadden Frank (bijna 4) en Elske (6) al, van Harm en Marieke. In juni kwam Kiaan in de familie, het broertje van Ollie (3) en zoon van Irene en Amit. En nu was daar Mika, de zoon van Joost en Lilian.

En, heel toevallig, sinds kort wonen al onze kinderen weer in Nederland. Het is ons daardoor zelfs gelukt om de kleinkinderen alle vijf op één dag te zien, hoewel niet allemaal tegelijk. Dat komt misschien in september, als we alweer naar het noorden rijden, want dan gaan Harm en Marieke trouwen.

Om Mika alvast kennis te laten maken met de oceaan, het favoriete landschap van zijn ouders, maakte ik een mobiel. Die zie je op de foto, want de kleinkinderen zijn allemaal nog te jong om te figureren op een openbaar blog. Neem maar van mij aan dat het ongelooflijk mooie en lieve kinderen zijn. Wat een enorme rijkdom!

2 Comments Add yours

 1. Theo& Margreet says:

  Wat je zegt : een enorme rijkdom ! Om te koesteren.
  Over een paar weken hopen we iedereen te zien.
  Tot dan.

 2. Klazien Louwes says:

  Ha Maria, wat leuk nieuws en je hebt een originele mobiel gemaakt!

  Alle goeds voor jou, Gert, jullie kinderen én kleinkinderen en een heel vrolijk bruilofts- feest gewenst!
  Klazien

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *